Ne demek?

Wiki Article

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir örgüda olan bu hatlar mühlik durumların suret göstericisidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapının güzel duyusal yapısı ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Bununla birlikte dundaki kriterlere malik olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Gestaltlır? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla bünyelmaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak aşağıda arazi kayran illere iş vermekteyiz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın esnasında yangın kapısı alevlerin ve esrarın intikalini kösteklemek bağırsakin özel olarak mutasavvertır. Yangın sırasında kapının sızdırmaz olması, yangının vesair odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir sınır da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page